پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع عالیقدر آقای سید علی حسینی سیستانی

پرسش و پاسخ » حج ـ مستحبات منا

۱ پرسش: مستحبات در منا را بیان فرمایید ؟
پاسخ: برای حاجی مستحب است که روز یازدهم و دوازدهم و سیزدهم را در منا بماند، و از آن جا بیرون نرود حتی برای طواف مستحب.
همچنین تکبیر گفتن در منا بعد از پانزده نماز که اول آنها نماز ظهر روز عید است مستحب می باشد، و در کیفیت تکبیر بهتر آن است که بگوید:
«الله اکبر، الله اکبر، لا اله الا الله و الله اکبر، الله اکبر ولله الحمد، الله اکبر علی ما هدانا، الله اکبر علی ما رزقنا من بهیمة الانعام، و الحمد لله علی ما ابلانا».
و نیز مستحب است نمازهای واجب و مستحب خود را در مسجد خیف به جا آورد، و از ابوحمزه ثمالی روایت شده که امام باقر (علیه السلام) فرمودند: هر کس صد رکعت نماز در مسجد خیف واقع در منا بخواند قبل از اینکه از منا بیرون رود، معادل عبادت هفتاد سال خواهد بود، و هر کس در آن جا صد مرتبه «سبحان الله» بگوید، ثواب آن برابر ثواب بنده آزاده کردن است، و هر کس در آن جا صد مرتبه «لا اله الا الله» بگوید، ثواب آن برابر است با ثواب کسی که احیای نفس کرده باشد، و هر کس در آن جا صد مرتبه «الحمدلله» بگوید، ثواب آن برابر با ثواب صدقه دادن خراج عراقین در راه خداوند جل و علا می باشد.
sistani.org/23134
برای ارسال سوال جدید اینجا را کلیک کنید
العربية فارسی اردو English Azərbaycan Türkçe Français